Intrebari Frecvente: Consola de administrare > Comenzi
Stari posibile pentru platile prin SMS Offline

    Platita - clientul a platit dar nu a primit acel serviciu deoarece este o problema cu URL-ul de procesare al comerciantului si nu raspunde corect.
    Confirmata - clientul a primit acel serviciu
    Anulata - comanda a fost anulata de operatorul de telefonie si nu a fost facuta taxarea sau a fost anulata de catre unul din reprezentantii mobilPay in vederea deblocarii sumei alocata pe acel numar de telefon (acest lucru se intampla doar atunci cand tranzactia a fost anterior Platita sau Confirmata)
    Stornata - comanda a fost semnalata ca fiind frauda sau face parte din raportul de bad-debt de la operatorul de telefonie si a fost stornata de un reprezentant mobilPay.
    In asteptare/In procesare -  se asteapta confirmarea de la operatorul de telefonie ca acel client a fost taxat pentru a se livra SMS-ul continand codul de validare.
    Programata - clientul a depasit limita lunara de plata la operator si se asteapta sa trecaa acea perioada pentru a fi reprocesata plata. Reprocesarea se face intrand pe detaliile comenzii si apasand butonul Executa ce se face doar daca ne contacteaza clientul si aceste este verificat.

(2 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Help Desk Software by Kayako suport.mobilpay.ro/index.php?