Intrebari Frecvente: Consola de administrare > Admin
APROBAREA CONTULUI mobilPay

Sunt necesare doua tipuri de aprobari pentru a putea sa procesezi tranzactii live:

  • aprobarea contului de companie (aprobarea dpdv. contractual) - se primeste in urma incheierii unui contract de colaborare intre SC NETOPIA SRL si firma ta. Gasesti contractul cadru si anexele in https://admin.mobilpay.ro/ , sectiunea Implementare-->Documente legale; acestea sunt precompletate cu datele societatii tale. Trebuie sa descarci documentele, sa le semnezi si stampilezi in dublu exemplar si sa le trimiti in original prin posta sau curier catre adresa noastra (Bd. Dimitrie Pompei 9 - 9A, clădirea 24, etaj 4, Sector 2, Bucuresti). Un exemplar ramane la noi, iar pe celalalt o sa-l trimitem inapoi catre tine, semnat si stampilat si de catre noi
  • aprobarea contului de comerciant (aprobarea dpdv. tehnic) - se primeste in urma testarii implementarii. Dupa ce ai finalizat implementarea, trimite-ne un e-mail catre implementare@mobilPay.ro , mentioneaza metoda de plata pe care doresti sa o testam; avem nevoie de adresa URL la care putem testa, un cont de client pe site-ul tau (sau activeaza optiunea de checkout ca vizitator) si trece redirectionarea la plata catre serverul de teste sandbox -http://sandboxsecure.mobilpay.ro/ (activeaza modul test) , asigura-te ca ai setata cheia privata de pe serverul de teste sandbox.

 

(33 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Verificarea CAPTCHA 
 
Va rugam sa introduceti textul pe care il vedeti in imagine din casuta de mai jos. Acest lucru este necesar pentru a preveni inregistrarile si completarile automate de formulare.

Help Desk Software by Kayako suport.mobilpay.ro/index.php?